24. dec, 2021

Julens ande

Tidigare julars ande-får mig att minnas spänningen som liten, att dansa runt julgran med tomten, andlöst veckla upp vackra paket, tryggt omgiven av mamma, pappa, mostrar och morbröder, värme och kärlek.

Mitt-i-livet-julars ande ger mig snö, två söner i spänning, tomtedräkt på, lykta i handen, mamma och pappa, ibland svärföräldrar, glada skratt, familjemys, trygghet, värme och kärlek.

Nuvarande julens ande har stillnat-spänningen och jäktet likaså, men det finns fortfarande kärlek, helt ensam är jag inte, och kvar är dofterna och ljuset. Kanske gnistrande snö och stjärnhimmel, vi får se.

Kommande julars ande-om jag får möta den, kanske ger mig glada barnskratt och spänning igen, kanske trygghet, värme och kärlek också. Håller tummarna för kommande jular i glädje.

Jag har haft sådan tur i livet som fått så mycket av den varan.

Här nedan kommer ett litet "julkort" , vårt årliga julbrev.

Önskar er alla mina vänner en God Jul och ett Gott Nytt År!

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan