7. nov, 2020

Nu brinner höstens eld

Nu brinner höstens eld långsamt längs skogen och dag efter dag faller och smälter de döda bladen. Lyssna, vinden reser sig, luften är vild med löven.

Vi har haft våra sommarkvällar,nu dags för oktober... många vackra citat över hösten att fundera på när man sitter vid kanten av en blank sjö och ser guldpengarna glimma i det stilla vattnet. Ord att trösta sig med när man står vid mammas och pappas grav och minnena tränger fram en tår. Själv är jag också nu mer en höstdag än sommar, det glittrar inte lika somrigt om mig längre. Men .. man kan också säga: Hösten har mer guld i fickan än andra årstider och..den vår de svage kallar höst.. Lite stärkt av dessa tankar går jag in i värmen igen.

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan