31. mar, 2019

Min lille gosse

För 41 år sedan blev jag mamma. 05.51 på morgonen efter ett dygns kämpande. Mamma till en liten kille 3640 g, 51 cm lång. Det vände min värld uppochner, hur skulle detta gå? Jag visste ingenting om bebisar, hade aldrig varit sådär sugen på såna, jag gillade hundar och hästar mera.
Och jag var helt oförberedd på den storm av känslor, den enorma kärlek som vällde upp när jag såg in i hans mörka ögon där han låg i min famn. Den villkorslösa kärlek som bara fanns där och fortfarande finns där lika stark. Och kommer att finnas tills livets slut och säkert därefter också. Det är underbart att få vara denne lille, numera lite större killes mor och följa hans väg genom livet. En spännande väg!
Om ni undrar vad han har för sig nuförtiden så lyssna på podden i länken. 
Grattis min lille gosse på födelsedagen!
https://play.acast.com/s/…/9-exploring-space-mathias-sundin…

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan