28. dec, 2011

Tillbakablick

Så nu har ett år gått igen.. ja, något man säger allt oftare känns det som..börjar bli en sån där tråkig vuxen som alltid säger så, allt oftare känns det som. Börjar bli..tja, kanske jag är ganska vuxen på riktigt nu, tillochmed lite övervuxen kanske.

Samla vuxenpoäng, brukar dom där trettioplussarna säga, med fasa och stolthet. Kan väl gå med på att jag nog är en fullpoängare vid det här laget. Hur kul nu det är..

Ja, man har inte roligare än man gör sig.. även de mörkaste moln har en silverkant..att åldras är som att bestiga ett berg, man blir lite andfådd men får mycket bättre utsikt..de bästa åren i livet upplever man dessvärre när man lag t de goda bakom sig..

Jo, jag fyllde sextio året som gick, därav alla lätt panikartade funderingar.

Men det kanske är som en vän sa: Det där med att fylla sextio, det är mycket ståhej och oro innan, men sen känner man sig ungefär som vanligt.

Och så är det nog. 2011 var ett bra år, på det hela..

Kommentarer

Else-Marie Vikström

28.12.2011 19:44

Oj, har du fyllt 60. Det har vi missat ! Ni får komma till Kvarnriset till sommaren så vi kan fira. Själv fyller jag 65 ??? i vår. Helt ofattbart !

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan