10. okt, 2017

Tv-stjärna då?

Jaha, skam den som ger sig. Efter filmstjärneförsöket ger jag nu mig på TV-mediet. 
Har lyckats få biljetter till mig och Bengt för att delta som publik i inspelningen av vårt favvoprogram "På Spåret". Alldeles gratis, frånsett att vi får ta oss till Göteborg.
Stort TV-hus, snajsig glasfasad med utsikt över hamnen.
Vi seglar in genom dörren, själv är jag ju en van filmstjärna, så det känns ju helt ok att gå in där. Folk samlas, allra först några fler vit- och tunnhåriga än vi- några damer 70+ som verkar kunna det här, då de plockar fram termos med kaffe och nybakta bullar. De har snygga blusar på, vi har fått instruktioner att vara klädda lite "fredagsfint". Detta verkar dock ha olika betydelse för olika människor ser man när fler samlas. I de yngre åldersgrupperna betyder nog "fredagsfint" säckiga jeans och urtvättad t-tröja. 
Väl inne i studion värms publiken upp av programledarna, skratt och applåder är nära till hands när de proffsigt skojar med oss. Och loken ser ut som de ska, deltagarna är nervösa och tävlingen på riktigt. Tar lite längre tid bara, för ibland inträffar lite tokigheter med ljus och sånt. Dock lyckas publiken hålla tyst och inte ropa ut svaren på frågorna. Det har visst hänt nån gång förr, sägs det. 
Väldigt roligt och intressant, är vårt slutomdöme. Även om vi nog inte kom med på film alls och troligen inte blir upptäckta den här gången heller. 
Och hur det gick? I tävlingen? Det får ni se på Tv 15 december.

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan