22. aug, 2016

Slappna av!

"Slappna av, du är i goda händer". Ser lappen i taket ovanför den hypermoderna tandläkarstolen jag ligger i. Ha! Lätt för dem att säga, svårt känna sig avslappnad när man har munnen full av sugar och tänger och borrar. Faktum är att jag kommer på mig med att knäppa händerna hårt hårt , antagligen för att jag ska låta bli att smocka till tandläkaren när han jobbar på. Äsch, nu överdriver jag förstås, nutidens tandläkare är både artiga, mycket kunniga, pedagogiska och bedövar ordentligt, men ändå. Barndomens ängslan kommer lätt tillbaka i det totala underläge man befinner sig i just den stunden. Och ni som har några år på nacken, visst kommer ni ihåg sketchen med Fleksnes i tandläkarstolen. Volvo eller Saab? eller hur det nu var. 
Stackars lilla mig!

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan