4. aug, 2016

Nu smäller det!

Nu får det bära eller brista! Bättre sent än aldrig! Eller nåt. Jo, här står jag nu, i ett rum fullt av mystiska maskiner som bemannas av svettiga män och kvinnor. De allra flest verka veta vad de gör, och de tar i så det knakar. En kille sätter sig förstås först till rätta på sätet i sin maskin, flinar upp sig och trycker av en selfie innan han börjar flåsa. Kanske hjälper att meddela världen hur duktig man är? För lite andligt stöd? 
Jag gör genast också en selfie, men i omklädningsrummet där jag är ensam. Känns obeskrivligt fånigt att sitta och flina på en av maskinerna där alla ser en. Nåja, kanske blir bättre när jag begriper hur de ska manövreras utan att läsa instruktionerna först.
Hoppas ni är med mig nu, för nu smäller det!

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan