24. jan, 2013

Torsdagens evenemang

En lite gråmulen dag ute, påminner verkligen om det svenska sommarvädret, men klart ljummare kvällar. Dagen började med att väcka Bengt med ett glas champagne och en födelsedagspuss, han fyller ju hela 70 år! Hade gjort en fotobok också , med bilder från våra snart tretton år tillsammans. Vi har verkligen varit flitiga och gjort kul saker tillsammans.

Sen blev det inledning av dagens konferens, som vanligt med att vi alla övar våra maoriska färdigheter i en sång

Te aroha - it is love

Te Whakapono-  it is belief

Me te rangimarie  -and peace

tatoe tatoe e -that bring us together

Börjar låta riktigt bra nu.

Och sen kom Cook Island Drummers in på scenen och trummade igång alla. En del som var trötta efter galamiddagen igårkväll på museet Te papa, vaknade nog med ett ryck.

Och sen kom Kerry Speckman som pratade om något så ovanligt som moral och att man behöver träna oss människor på att ta ansvar för sitt samhälles helhet inte bara tänka kring sig själv och möjligen sin allra närmsta krets.  Han har nog väldigt rätt i det.

-

Kommentarer

Linda

24.01.2013 20:15

Klok man;)

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan