22. jan, 2013

Resan till Wellington

Resan började fredagen 19 januari, en smällkall vinterdag i Norrköping, med att vi fem från Norrköpings gamla ICOT-gäng samlades på centralstationen för att ta tåget till Arlanda. Vi är lika med mig, Bitte, Bengt, Birgitta,Bosse och Agneta. Och från Svenljunga skulle Fedrik och hans Birgitta ta sig till Köpenhamn för flyga därifrån.

Just som vi ska kliva på tåget kommer ett telefonsamtal från Fredrik, "alla plan till Heathrow är inställda!!" Vi skulle flyga från Arlanda/Köpenhamn till London Heathrow för att där kliva på ett plan till Singapore/Sydney/Wellington.

På tåget fick vi klart för oss att detsamma gällde alla plan från Arlanda till London också. Ridå!

Jag ringde ett nummer till British airways medan vi skumpade fram på tåget, för att fråga vad vi skulle göra nu, och efter lång väntan kom jag fram, fick ett erbjudande om att resa ett dygn! senare, och tackade ja med viss motvilja. Vi trodde då ännu att andra alternativ borde finnas. Det fanns inte, trots resebyråns ansträngningar fick de andra tre till slut ta en resa två dygn senare och Fredrik och Birgitta fick lägga ner hela projektet.

På lördagen snöade det forfarande i London, och en del plan ställdes in, men vi kom iväg till slut. Flög med ett tjusigt nytt plan under många många timmar och kom så fram till Wellington på måndagseftermiddagen.

Senaste kommentaren

17.12 | 17:34

Hej Bitte !
Tack för julkortet ! Hittade inte igen er adress. GOD Jul och gott Nytt år från Elle och HE

27.02 | 21:28

Ja, de var mycket bra och professionella.

27.02 | 18:31

Hej Bitte! Har följt dig lite på Facebook. Ser att du gjort en ryggoperation i Sthlm och att du mår bra nu. Roligt höra. Jag har ryggont, kanske spinal stenos. Rek. Du kliniken i Sthlm? .

27.09 | 07:58

Roligt att läsa om uppväxten på Vasagatan. Jag bodde själv i nr 13 på 60-talet och log igenkännande av din beskrivning av lekparken och det "stora " berget 🙂

Dela den här sidan